Docent (online) Media

Mediacollege Amsterdam

Kom jij bij ons werken?


Wij zoeken een creatieve en betrokken verteller die verhalen zoekt, vindt en die ze kan vertalen in (online) tekst, beeld en geluid. Daarnaast zoeken we iemand die in staat is om onze toekomstige redactiemedewerkers te leren hoe dat moet!

De opleiding Mediaredactiemedewerker is een veelzijdige opleiding voor jongeren die van aanpakken houden. Onze studenten zijn van nature nieuwsgierig en creatief, maar ze hebben jouw hulp nodig om die creativiteit om te zetten naar doelgerichte media-uitingen.

Wat wij vragen
 • Naast een brede kennis van (online) media en/of communicatie beschik je over een flinke dosis geduld, humor en betrokkenheid bij de doelgroep van jonge adolescenten. Je hebt dus didactische kwaliteiten;
 • Je bent in staat om jonge aspirant professionals te begeleiden, te enthousiasmeren en hun eigen kracht te laten ontdekken. Een vermogen om aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw doelgroep is een vereiste; 
 • Je hebt brede kennis van mediaproducties. Aantoonbare kennis en ervaring in online media is een pré;
 • Je hebt ruime ervaring in het trainen en/of onderwijzen van zowel mondelinge als schriftelijke communicatie- en managementvaardigheden; 
 • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken; 
 • Je beschikt over organisatorische kwaliteiten.
Wat wij bieden


De opleiding Mediaredactiemedewerker bestaat nog maar 5 jaar. Je komt in een team van zeer betrokken onderwijs- en mediaprofessionals die deze opleiding grotendeels hebben vormgegeven. Ons werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0,8 fte. Het bruto salaris is conform CAO/MBO, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.820,-- en maximaal € 4.218,-- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. 

Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO/MBO**.

Solliciteren


Klik op de knop 'Solliciteren', upload je cv en sollicitatiebrief en verstuur dit vandaag nog naar ons. 

De sluitingsdatum van deze vacature is 5 juli a.s. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Karen Versteege, opleidingsmanager mediaredactiemedewerker, onder het telefoonnummer 06 – 40943850 of via k.versteege@ma-web.nl.


Het Mediacollege Amsterdam: 'Worden wat je bent!'

Deel deze vacature

 • Datum vacature:
  18 Jun 2019
 • Reageren tot:
  06 Jul 2019
 • Locatie:
  Contactweg 36, 1014AN Amsterdam
 • Salaris:
  Min. € 2.820,- en max € 4.218,- bij een volledige betrekkingsomvang van 100%.

De vacature is naar jezelf verstuurd

(let op je hebt nog niet gesolliciteerd)